Language:

Wat is ParkID 3.0

WPS heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de ontwikkeling van een totaal vernieuwde en verbeterde grafische bedien interface van uw parkeermanagementsysteem. Deze grafische bedien interface is uitgebreid met een hele reeks aan extra functionaliteiten ten opzichte van de huidige bedien interface.

Daarnaast heeft Adobe besloten per 1 januari 2021 definitief te stoppen met het bijwerken en distribueren van de Flash Player en is dan niet meer te gebruiken. Deze beslissing heeft ook gevolgen voor uw parkeermanagementsysteem. De huidige grafische bedien interface van uw ParkID Parkeermanagementsysteem maakt gebruik van de Adobe Flash Player. Na de genoemde datum is uw parkeermanagementsysteem niet meer via de huidige ParkID grafische bedien interface te bedienen en te beheren en kan WPS dit niet meer ondersteunen. Om deze geheel vernieuwde bedien interface te gebruiken is een update van uw parkeermanagementsoftware noodzakelijk. Hiervoor heeft WPS de softwareversie ParkID 3.0 ontwikkeld. Daarnaast bevat deze nieuwste softwareversie een groot aantal vernieuwingen en voordelen.

Uw parkeermanagementsysteem bestaat grofweg uit 2 delen:

  • De ParkID software: dit is de motor van het systeem en houdt alle handelingen van in- en uitrijbewegingen, events, betalingen en transacties bij. De software omvat ook de database met alle klantgegevens en bijvoorbeeld de tarieven. De software draait op een server bij u op locatie of eenvoudig en betrouwbaar in de cloud.
  • De GUI (Grafische User Interface): dit is de grafische bedien interface waar u gebruik van maakt om het systeem via uw PC of laptop te bedienen.

Voorbereidingen

ParkID 3.0 is een noodzakelijk update die voor het eind van 2020 moet zijn voltooid. We updaten uw lokale server of verplaatsen deze naar de cloud. De meeste klanten houden hun server lokaal, maar gebruiken wel de nieuwe cloud GUI.
  • De instellingen op uw firewall moeten hoogst waarschijnlijk worden gewijzigd.
  • U krijgt een volledig nieuwe GUI. Tot het eind van het jaar kunt u de nieuwe en de oude GUI naast elkaar gebruiken.
  • Voor de nieuwe GUI heeft u nieuwe login gegevens nodig, gebaseerd op uw email-adres.
  • Bekijkt u alstublieft de instructie video's om alvast te wennen aan de nieuwe omgeving.

7524 Standish Place Suite 150
MD 20855 Rockville
USA
T:+1 301 258 9292
F: +1 301 258 9289
E: info@wps-us.com

Privacy Policy | © Copyright 2021 | WPS